Dr. Imad Breich

Красива постава

Красива постава це 80% успіху

Випрямлення спини має безліч переваг:

– Впевненість у собі та привабливість:
Правильна постава допоможе нам виглядати більш впевнено та привабливо.

– Збільшення росту та краси:
Якщо тримати спину прямо, ми будемо виглядати вищими і стрункішими.

– Здоров’я та профілактика від багатьох захворювань:
Хороша постава допомагає запобігти болю в спині та шиї, покращує дихання та загальний стан здоров’я.

Правильна постава означає успіх та здоров’я.

Велика кількість сутулих людей навколо нас змушує вважати, що поради батьків та лікарів дітям випрямляти спину не дають результатів. Ми також бачимо, що багато з них живуть нормально і не страждають на болі в спині.
Однак це триватиме недовго і одного разу виявляться симптоми різних захворювань.

Уявімо двох людей: в одного з них пряма спина, голова піднята, очі відкриті, плечі пропорційні. Другий схожий на перший, тільки спина у нього вигнута. Одразу скажемо, що перший має більше шансів отримати престижну роботу, ніж другий.

Пряма постава спини надає тілу спортивних якостей навіть при помірно розвиненій мускулатурі.

Згорблена спина може зіпсувати зовнішній вигляд людини, якими б красивими риси обличчя не були. І навпаки, пряма постава спини приховує непривабливі вади тіла.

Навіть у похилому віці людину важко назвати старим (або старою), якщо у нього пряма і правильна постава спини. Вони виглядають на десятиліття молодшими за своїх однолітків, тому що пряма спина є не тільки символом фізичного здоров’я, але й виражає життєву силу.

Люди з прямою спиною мають більшу впевненість у собі, завжди відчувають приріст життєвих сил і внутрішньої енергії, а також мають більшу здатність до концентрації та чіткого мислення, ніж люди з вигнутою спиною.

Деяким людям це здається не зовсім логічним, і вони запитають себе:
Яке відношення має положення спини до енергії та мислення людини?

– Відповідь полягає в тому, що хребет впливає на роботу всіх внутрішніх органів і кровопостачання мозку, розширення легенів, процес дихання і роботу серця, шлунка і кишечника, а це опосередковано впливає на секрецію гормонів. що впливає на весь організм людини, мислення і навіть емоційний стан.

Цікава інформація

Зміна положення спини може змінити хід думок і навіть поточний настрій і ставлення до навколишнього світу.

Постава спини – це нормальне положення спини людини, яка нормально стоїть, не напружуючи м’язи спини та живота.

Постава спини формується в ранньому дитинстві в процесі зростання, виховання та тренування. Але це не означає, що поставу спини не можна змінити та виправити у дорослому віці.

Правильна постава дорослої людини — це випрямлена постава з опущеними на однакову висоту плечима, прямою спиною без прогинів, животом і грудною кліткою — рівними.

Правильна постава дозволяє підтримувати м’язи і суглоби в гармонії і правильно розподіляти вагу тіла між кістками і суглобами плечей, тулуба і ніг. Це запобігає багатьом захворюванням і дарує тілу красу і бадьорість.

Прокрутка до верху